Näin rekisteröidyt yhteisöön

Asutko Jyrkkälössä? Tervetuloa mukaan yhteisöömme myös täällä verkossa! Tämä on asukkaille varattu oma ympäristö, jossa pääset lukemaan ajankohtaista tietoa, osallistumaan keskusteluihin muiden asukkaiden kanssa, sekä vastaamaan asukaskyselyihin. Tehdään Jyrkkälästä entistäkin parempi paikka asua ja elää!

Asukkaana pääset osaksi yhteisöä seuraamalla tätä ohjetta.


1) Aluksi mene sivuston oikeaan yläkulmaan ja paina Rekisteröidy:


Tällöin pääset rekisteröintinäkymään. Suorita rekisteröinti täyttämällä sivun pyytämät tiedot:

  1. Täytä sähköpostiosoitteesi (sama, kuin muissa asukastiedoissasi!)
  2. Luo salasana, joka täyttää vaatimukset
  3. Rastita ruutu Hyväksyn ehdot
  4. Paina Luo tili
  5. Vahvista sähköpostiisi tulleesta linkistä

Pääset suoraan yllä kuvattuun rekisteröintinäkymään myös tästä linkistä. Täytä tiedot, vahvista sähköpostiin saamastasi linkistä ja kirjaudu sen jälkeen yhteisöön!


2) Rekisteröidyttyäsi pääset vastedes aina kirjautumaan Jyrkkälän yhteisöön osoitteessa https://jyrkkala.puheet.com painamalla ylälaidan painikkeesta Kirjaudu. Jos unohdat salasanasi, napsauta kuvan alimmaista linkkiä sen palauttamiseksi:

  • Mikäli asukastietosi jatkossa muuttuvat, päivittyvät ne myös Jyrkkälän verkkoyhteisöön. Jos esimerkiksi vaihdat asukastietoihin sähköpostiosoitteesi, kirjaudu seuraavalla kerralla yhteisöön uudella osoitteellasi (samalla salasanalla kuin aiemminkin).


3) Kirjauduttuasi sinut ohjataan suoraan Kyselyt-sivulle vastaamaan kyselyyn. Vastaamalla osallistut paitsi arvontaan myös yhteisön kehittämiseen asukkaidensa toiveiden mukaiseksi!


Tervetuloa Jyrkkälän omaan yhteisöön! Tästä linkistä pääset rekisteröitymään.

Avainsanat:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.